«ОСТРІВ СКАРБІВ» квест-пригода для команди топ-менеджерів KFC
Деталі
Непереможна команда піратів в пошуках скарбів.
Дивіться наш фотозвіт як це було.
Кліент: KFC
Дата: серпень 2017
Непереможна команда піратів в пошуках скарбів.
Дивіться наш фотозвіт як це було.
Кліент: KFC
Дата: серпень 2017
Кліент: Міжнародний Альянс з ВИЧ/СПИД в Україні
Дата: вересень 2015
Щорічно в світі проходять безліч різних фестивалів повітряних зміїв, великих і маленьких, на березі моря і на сусідньому футбольному полі, але що головне – така подія завжди барвиста і захоплююча.
В рамках нашого творчого тімбілдингу командам-учасникам під керівництвом досвідчених інструкторів належить використовувати весь свій творчий потенціал і уяву, щоб змайструвати своїх унікальних паперових зміїв у своїй неповторній концепції, яка необхідна для представлення своєї команди.
Побудова КОМУНІКАЦІЙ ЗА ДОПОМОГОЮ тапас або тапас ОБ’ЄДНУЄ ЛЮДЕЙ:
кулінарний тімбілднинг в Іспанії
Кліент: TLGroup
Дата: серпень 2017
Тапас (ісп. Tapas, від слова tapa – «кришка») – це не просто іспанські різноманітні легкі закуски. Тапас – це іспанський спосіб життя! У будь-якому ресторані, барі або кафе їх подають у будь-який час і до будь-якого замовлення вина або пива.
Тапас налаштовує до бесіди, жартів і гарного настрою. «По тапас» ходять великими компаніями і цілими сім’ями, особливо у вихідні та свята.
Тапас – можуть бути, як звичайні оливки або хліб, чіпси або маслини, так і різні бутерброди і страви іспанської кухні. Головне в тапас не склад, а кількість. Воно обов’язково повинно бути невеликим і його має бути багато!
Про походження назви тапас (tapas) відома легенда, пов’язана з королем Альфонсо ХIII, який, будучи в Кадісі, вирішив випити келих вина в міському кафе. Розташувавшись зі своєю свитою на відкритій терасі кафе, він замовив собі херес. У цей момент піднявся сильний вітер з піском, і спритний офіціант, який подав вино королю, накрив келих скибочкою хамона, щоб не запилилося вино. Королю сподобалася ця ідея, він з’їв tapas, запив вином і попросив ще келих з такою ж закускою. З тих пір цей звичай, як свідчить історія, міцно увійшов в іспанську практику.
На честь Дня Видавця 100 майстрів Цифрового видавництва MCFR продемонстрували любов до кулінарії, проявили приголомшливу креативність і неймовірне вміння працювати в команді.
Сім приголомшливих команд кухарів презентували компетентному журі сім шедевральні страв з семи кухонь світу.
І навіть проливний дощ не зміг загасити жар і полум’я, що весь день панували на нашій Шаленний кухні!
Кліент: MCFR
Дата: травень 2017
Командний фотоспрінт по Чернігову «ANCOR!» – це креатив, швидкість і мега-враження!
76 учасників і 7 команд: той рідкісний випадок, коли неможливо вибрати кращі фотографії з чудових, коли кожне креативне рішення – геніально і кожна зроблена фотографія – шедевр!
Членам журі було зовсім не просто визначитися з командою переможців.
А Ви любите Чернігів так, як його любимо МИ?! -)
Городничий Чернігова і Ведучий квеста: Євген Соболь
Кліент: ANCOR
Дата: квітень 2017